Home

. maanpetos kuinka usein seinäjoki paidan kavennus retkikunta savi Lyhyt elämä

EDUSTUS Archives - Pesä Ysit Lappeenranta

SJK Seinäjoki - Tämän illan hopeareunat olivat vähissä. Jake Jervisin 1-3  kavennus lukeutui harvoihin kotijoukkueen onnistumisiin. ✨ Jervis oli  ansaitusti myös #OttelunGiganttisin. Lue SJK:n sivuilta päävalmentaja Jani  Honkavaaran kommentit ja tsekkaa ...
SJK Seinäjoki - Tämän illan hopeareunat olivat vähissä. Jake Jervisin 1-3 kavennus lukeutui harvoihin kotijoukkueen onnistumisiin. ✨ Jervis oli ansaitusti myös #OttelunGiganttisin. Lue SJK:n sivuilta päävalmentaja Jani Honkavaaran kommentit ja tsekkaa ...

Crocodiles järjesti ilotulituksen Jouppilanvuorella - Vaahteraliiga

Seinäjoki tarjosi shokkialun – Manse PP – Tamperelainen pesäpalloseura

Jymyn johto kesti pitkän videotarkistuksen: nurmolaisille kolmas  perättäinen voitto - F-liiga
Jymyn johto kesti pitkän videotarkistuksen: nurmolaisille kolmas perättäinen voitto - F-liiga

SPV kaatoi Welhot – Hakala ja Hasu loistivat | Miesten edustusjoukkue |  Seinäjoen Peliveljet
SPV kaatoi Welhot – Hakala ja Hasu loistivat | Miesten edustusjoukkue | Seinäjoen Peliveljet

Veikkausliigaa sunnuntaina OmaSp Stadionilla klo 16:00 - SJK

Manse PP iski mestariksi toistamiseen – Lapuan Virkiä kaatui jännittävässä  finaalissa | Superpesis
Manse PP iski mestariksi toistamiseen – Lapuan Virkiä kaatui jännittävässä finaalissa | Superpesis

SJK Akatemia jatkoon Ykköscupissa lisäajan tasoituksella - SJK

SPV:n päävalmentaja odotettua niukemmaksi jääneestä paikalliskamppailun  voitosta: ”Toinen erä oli Jymyn antama ansaittu tukistus” |  Ilkka-Pohjalainen
SPV:n päävalmentaja odotettua niukemmaksi jääneestä paikalliskamppailun voitosta: ”Toinen erä oli Jymyn antama ansaittu tukistus” | Ilkka-Pohjalainen

F-liigan paikallispeli oli vähällä tarjota jättiyllätyksen Seinäjoella |  Ilkka-Pohjalainen
F-liigan paikallispeli oli vähällä tarjota jättiyllätyksen Seinäjoella | Ilkka-Pohjalainen

Kauden kuudes voitto rankkareilla, nyt kaatui sarjakärki TPS | Miesten  edustusjoukkue | Seinäjoen Peliveljet
Kauden kuudes voitto rankkareilla, nyt kaatui sarjakärki TPS | Miesten edustusjoukkue | Seinäjoen Peliveljet

Rahola säilyi voittamattomana | Miesten edustusjoukkue | Seinäjoen Peliveljet

SPV voitti LaSB:in pitkän kaavan kautta | Miesten edustusjoukkue | Seinäjoen  Peliveljet
SPV voitti LaSB:in pitkän kaavan kautta | Miesten edustusjoukkue | Seinäjoen Peliveljet